Hoe komt het dat de Spirits zo voordelig aangeboden kunnen worden? Is het kwalitatief dan wel goed?

De kwaliteit is zeker goed, we produceren deze dranken niet zelf maar werken met verschillende gerenommeerde distilleerderijen, importeurs en biologische wijnboeren. Omdat wij de destillaten grootschalig kunnen inkopen kunnen wij de ondernemer eerlijk laten profiteren van het volumevoordeel. Daarbij bespaar je de kosten van het glaswerk, de fles, welke je normaliter elke keer aanschaft én betaal je niet voor de marketing.

Teveel keuze, kunnen jullie mij helpen met een afwisselende cocktail kaart welke ook in drukke tijden en met een krappe bezetting van personeel te realiseren is voor onze gasten?

azeker, hierin ondersteunen wij je graag! Wij bieden als service onze consulent welke je kan helpen met; de cocktailkaart, welk glaswerk multifunctioneel te combineren is bij de spirits & cocktails, welke garnituren je kan gebruiken, een training op locatie of advies kan geven in de routing van je bar.

Kan ik ook kleinere afnames doen als er een dranksoort op is?

De bag-in-boxes zijn na te bestellen via de groothandel, dit kan worden toegevoegd aan je lopende orders. Dit wil zeggen dat je al vanaf 1 doos naar keuze kunt bijbestellen.

Welke informatie hebben jullie van ons nodig?

  • De door jullie gekozen dranken, 1 drank = 1 ontwerp
  • Logo in hoge resolutie en in EPS of .AI bestand (dus niet in JPEG, Word of PDF!)
  • Alles wat aangeleverd wordt in minimaal 300 DPI
  • Zoveel mogelijk informatie waar we mee kunnen gaan werken, denk hierbij aan voorbeelden van flessen bijv. van Pinterest. Eigen patronen, logo’s, menukaarten, naam website etc. Neem bijvoorbeeld een kijkje op istockphoto.com en kies hier een tof patroon of high res afbeelding uit waar onze designers mee kunnen werken.
  • Graag alles mailen naar info@yourspirits.com o.v.v. de naam van jouw bedrijf en telefoonnummer

Wat is .eps / hoge resolutie?

  • Een .EPS bestand is een vectorbestandstype waarin je afbeeldingen, tekst en ontwerpen kunt opslaan en bewaren. Deze zijn onbeperkt schaalbaar zonder enig kwaliteitsverlies.
  • Voor drukwerk is een JPG/JPEG over het algemeen wat minder geschikt. Het kan wel, maar dan moet je resolutie hoog genoeg zijn. Wil je toch een JPG bestand aanleveren, gebruik dan een JPG/JPEG afbeelding met een resolutie van minimaal 300 DPI.
  • De resolutie van je afbeelding kun je achterhalen door met de rechter muisknop op het bestand te klikken en naar ‘Eigenschappen’ te gaan. Klik vervolgens op het tabje ‘Details’. Je ziet dan de resolutie van je foto in pixels staan: de breedte en lengte los van elkaar. Wil je weten hoeveel pixels dit in werkelijkheid zijn per centimeter of millimeter? Gebruik dan de volgende formules: (pixels : DPI) x 2,54 = beeld in cm of (pixels : DPI) x 25,4 = beeld in mm

Waar kan ik makkelijk inspiratie vandaan halen?

Neem een kijkje op istockphoto.com en kies hier een tof patroon of high res afbeelding uit. Your Spirits doet de aanschaf van het design waarna onze designers hier verder mee aan de slag gaan.

Kan je meerdere ontwerpen per smaak krijgen?

In principe werken we met een lijn, dit wil zeggen dat we één ontwerp maken qua label dat we omzetten in verschillende kleuren voor de verschillende smaken. Dit om zo eenheid en herkenbaarheid te creëren voor jouw drankenlijn. Wil je echt een ander ontwerp per smaak? Dit kan, maar kost € 250,- per ontwerp.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn labels binnen heb zodra het ontwerp goedgekeurd is?

Na akkoord op het ontwerp voor de labels duurt het zo’n 4-6 weken om de gelabelde flessen te leveren. Het gehele drukproces duurt namelijk minimaal 2 weken, waarna de flessen nog gelabeld en daarna ook afgeleverd dienen te worden.

Wat kan ik doen om het proces te versnellen?

Het drukproces duurt 4-6 weken, maar wanneer je zorgt dat wij direct alle informatie (logo, lettertypen, kleuren, keuze patroon bijv. via istockphoto.com) dan kunnen wij binnen 1 werkweek een eerste ontwerp aanleveren.

Waarom moeten er vaste elementen op het label staan?

Gezondheidsinformatie en -waarschuwingen over de risico’s van het gebruik van alcohol. Het gaat hierbij om risico’s voor de drinker zelf, zoals de kans op kanker en hart- en vaatziekten, psychische schade, schade aan het (ongeboren) kind en schade aan de hersenontwikkeling van jongeren onder de 18 jaar.

Hoe ga je met de flessen om?

De flessen incl. labels zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek met water. De alcohol in de fles is in principe genoeg om de flessen binnenin vrij van bacteriën te houden, maar deze kunnen eventueel uitgespoeld worden met warm water. Let op, de flessen zijn niet geschikt voor de vaatwasser.